7 Φεβ 2012

Εθελοντική εργασία

Posted by neaguinea

Εθελοντική εργασία στο αγρόκτημα της Νέας Γουινέας στη Νέα Μάκρη

2

Εθελοντική εργασία στο αγρόκτημα της Νέας Γουινέας στη Νέα Μάκρη

Ορισμένα από τα επιμέρους εγχειρήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο στο αγρόκτημα χρειάζονται την υποστήριξη εθελοντών για το διάστημα Απρίλιος – Ιούνιος. Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη και ενδιαφέρουσα για τους ανθρώπους που δουλεύουν στο αγρόκτημα μιας και σε σύντομο χρονικό διάστημα έρχονται σε επαφή με πολλά διαφορετικά αντικείμενα συλλέγοντας χρήσιμες γνώσεις και πρακτική εμπειρία.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο:

– δημιουργία σποροφύτων
– κατασκευή παρτεριών
– δημιουργία σορών κομποστοποίησης
– παρασκευή υγρών λιπασμάτων
– ξεβοτάνισμα
– εδαφοκάλυψη
– φύτεμα και συλλογή βοτάνων

Διάρκεια εθελοντικής εργασίας: 2 εβδομάδες / 5 ώρες την ημέρα

Διαμονή – Διατροφή: Κατά τη διάρκεια των 2 εβδομάδων η Νέα Γουινέα αναλαμβάνει τη φιλοξενία και τη διατροφή (βιολογικό – βέγκαν διαιτολόγιο) των εθελοντών στο χώρο σεμιναρίων στη Νέα Μάκρη, 10 λεπτά από το αγρόκτημα. Οι εθελοντές θα μοιράζονται και θα χρησιμοποιούν το χώρο διαμονής τους με όρους κοινότητας. Άλλες παροχές στο χώρο: internet, ποδήλατα

Όποιος/α ενδιαφέρεται να προσφέρει εθελοντικά το χρόνο και την ενέργεια του και να συνεισφέρει στην εξέλιξη του εγχειρήματος μέσα από μια διαδικασία συνεργασίας και μοιράσματος, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή για μια από τις παρακάτω περιόδους:

α. 13/04-26/04 β. 27/04-10/05 γ. 11/05-24/05 δ. 25/05-07/06

περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: neaguinea@riseup.net

53

vegetable garden 2

benevol_lrg

Comments are closed.